Кои сме ние

Култура

Ние сме дейни мечтатели със силен афинитет към свободата да пътуваш и да обогатяваш себе си с нови изживявания. Най-щастливи сме когато създаваме нови продукти и сме фанатично отдадени на професията си. Затова ние избираме да работим с клиенти, които уважаваме и знаем, че предлагат най-доброто на своя пазарен сегмент. Нашата цел е да изградим с тях дългосрочна връзка, базирана на съвместно постигане на поставените цели и разгръщането на потенциала на всеки един проект.

 

Технологично вманиачени

Всяка интеракция е от значение. Затова ние създаваме изживявания, които помагат на брандовете да говорят с хората в дигиталния свят. Това изисква да сме в постоянно проучване на безкрайните възможности на новите технологии и в търсене на иновативни и ефективни подходи как да ги имплементиране.

Целево ориентирани

Вярваме, че за да са успешни брандовете на нашите клиенти, те трябва да се развиват заедно с консуматорските нагласи, и затова поставяме като наша цел да помогнем тези брандове да станат продуктивна част от живота на потребителите. Внимателно работим, за да разберем и усетим всеки отделен бранд, неговите бизнес цели, и разбира се, техните клиенти и потребители преди да предложим план на действие.

Номади

Ние сме обединени от желанието си да пътуваме, да опознаваме света, да обогатяваме знанията си и да прилагаме наученото към създаване и прилагане на смели идеи, които да разказват истории и да печелят сърцата на хората. Нашият подход е на модерни номади на информация, които са изпълнени с искрена любознателност към света, медиите и технологиите.

Накъде е следващото Ви пътешествие?
Свържете се с нас
Technology Icon Culture Icon Trip Icon